DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
reklam

Turgut Özal Bulvarı, 7 Eylül’e Kadar Kısmi Olarak Trafiğe Kapatıldı

Son Güncelleme :

04 Eylül 2024 - 15:50

/ kez okundu.
Turgut Özal Bulvarı, 7 Eylül’e Kadar Kısmi Olarak Trafiğe Kapatıldı

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Turgut Özal Bulvarı’nda gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla arterin 7 Eylül Cumartesi gününe kadar kısmi olarak trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ Genel Müdürlüğü iş birliğiyle şehir genelinde yeni şebeke hatlarının imalatı büyük bir hızla sürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla Onikişubat’ın işlek arterlerinden Turgut Özal Bulvarı, 7 Eylül Cumartesi gününe kadar kısmi olarak trafiğe kapalı olacak. Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları sırasında ulaşımda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması için trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi ve ulaşımda alternatif güzergâhların kullanılmasının önem arz ettiği belirtildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.