DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
reklam

Kahramanmaraş’ta 5,0 Büyüklüğünde Deprem

Son Güncelleme :

07 Eylül 2024 - 12:29

/ kez okundu.
Kahramanmaraş’ta 5,0 Büyüklüğünde Deprem

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi, 5,0 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, deprem 7 kilometre derinlikte saat 09.31’de gerçekleşti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Saat 09.31’de gerçekleşen deprem, 7 kilometre derinlikte kaydedildi.

Deprem Çevre İllerde de Hissedildi
Deprem, yalnızca Kahramanmaraş’ta değil, çevre illerde de hissedildi. Adana, Hatay, Gaziantep ve Mersin’de de vatandaşlar sarsıntıyı yoğun şekilde hissetti. Deprem sonrası birçok kişi korku içinde evlerinden dışarı çıktı.

Hasar ve Korku Durumu Araştırılıyor
Depremin ardından, bölgede herhangi bir can kaybı veya maddi hasarın olup olmadığına dair çalışmalar sürüyor. Yetkililer, halkın güvenliği için gerekli önlemleri alıyor ve incelemelere devam ediyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.