DOLAR
EURO
GRAM ALTIN
ÇEYREK A.
BITCOIN
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
reklam

Fabrikada baca yangını

Son Güncelleme :

16 Eylül 2024 - 20:38

/ kez okundu.
Fabrikada baca yangını

Kahramanmaraş’ta bir metal fabrikasının bacası çıkan yangın paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre; Dulkadiroğlu ilçesinde yer alan Sanayi Sitesi’nde yer alan bir metal fabrikasının bacasında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. çalışanların durumu fark etmesi ile bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi olası felaketin önüne geçti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın maddi hasara neden oldu.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan bir metal fabrikasında, bacada çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu. Olay, fabrika çalışanlarının ihbarı üzerine itfaiye ekiplerince kısa sürede kontrol altına alındı.


Edinilen bilgiye göre, metal fabrikasının bacasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükselmesiyle birlikte fabrika çalışanları büyük bir panik yaşadı. Durumu fark eden işçiler, hemen itfaiyeye haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine hızla sevk edilen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangın, maddi hasarla sonuçlandı. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi.

İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın, daha büyük bir felakete dönüşmeden önlendi. Eğer yangın söndürme ekipleri zamanında müdahale etmeseydi, hem fabrika tamamen yanabilir hem de çevredeki yapılara sıçrayabilirdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.